top of page

COM TREBALLEM

Amb un dia de vida els pollets arriben a la granja i els posem en una caseta amb les condicions òptimes per al seu benestar. Des de l’inici són alimentats amb cereals ecològics de l’empresa Nutrex.

pollets.png

Entre els tres i quatre mesos de creixement dels pollastres, gaudeixen d'una vida en llibertat, del silenci de l'entorn i de la millor alimentació. També treballem des de la prevenció de malalties, i en cas que en tinguin, ho tractem amb remeis naturals i homeopàtics.

NIU VERD 019.jpg

Els pollets, un cop tenen la mida per poder viure a l'aire lliure, surten a l'exterior. Disposen d'un parc de més de 200m2 per viure en llibertat on hi poden fer banys de sorra, menjar herbes i picar insectes que complementen la seva alimentació.

POllastre eco.jpg

Un cop els pollastres tenen el seu pes ideal, els portem a l'escorxador Avibages de Manresa i els transportem directament als nostres clients.

 

Per tal que la pastura sigui sempre fresca i sana, es realitza una rotació dels parcs, deixant-los reposar de tres a quatre mesos abans d'introduir una nou lot de pollastres.

Còpia_de_NIU_VERD_009.jpg
bottom of page