COM TREBALLEM

Amb un dia de vida els pollets arriben a la granja i els posem en una caseta amb les condicions òptimes per al seu benestar. Des de l’inici són alimentats amb cereals ecològics de l’empresa Nutrex.

Entre els tres i quatre mesos de creixement dels pollastres, gaudeixen d'una vida en llibertat, del silenci de l'entorn i de la millor alimentació. També treballem des de la prevenció de malalties, i en cas que en tinguin, ho tractem amb remeis naturals i homeopàtics.

Els pollets, un cop tenen la mida per poder viure a l'aire lliure, surten a l'exterior. Disposen d'un parc de més de 200m2 per viure en llibertat on hi poden fer banys de sorra, menjar herbes i picar insectes que complementen la seva alimentació.

Un cop els pollastres tenen el seu pes ideal, els portem a l'escorxador Avibages de Manresa i els transportem directament als nostres clients.

 

Per tal que la pastura sigui sempre fresca i sana, es realitza una rotació dels parcs, deixant-los reposar de tres a quatre mesos abans d'introduir una nou lot de pollastres.

ON SOM?

Mas el Pujalt, Sant Feliu Sasserra

Mapa

niuverd@gmail.com

  • Instagram
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now