NIUVERD A LES ESCOLES

Alimentem els nens i nenes, creem consciència i cuidem el nostre entorn.
Per una alimentació ecològica i de proximitat des de l’escola.

Treballem amb diferents escoles públiques i concertades de Catalunya des de fa 4 anys, per incorporar pollastre ecològic en els menús escolars sense tocar el preu.

 

Un projecte alimentari i educatiu per tal de fer arribar als nens i nenes una alimentació de proximitat, saludable i de la màxima qualitat.

 

Les escoles amb les que treballem són:

  • Escola Joviat de Manresa. Primària i ESO. 600 menús.

  • Escola Rius i Taulet de Barcelona. Primària. 360 menús. 

  • CEIP Arraona de Sabadell. Escola bressol. 60 menús.

  • CEIP Can Puiggener de Sabadell. Escola bressol. 30 menús.

També treballem amb altres escoles a través de gestores de menjadors escolars amb valors molt clars:

doble_via.png
mengem_bages.png

Per poder oferir menús ecològics i de proximitats a preu públic, és cabdal la coordinació tots els agents de la cadena, des de la planificació nutricional dels menús, passant per la cria dels pollastres, el tall i la distribució, l’adaptació i elaboració a cuina i, finalment, com es comunica i s’educa als nens al menjador i a les classes.

És un projecte que va més enllà de l’alimentació, ja que es tracta d’educar per conèixer que mengem, com està cuidat, d’on ve i l’impacte que té en el planeta i en el nostre entorn proper. 

 

Aportem també valor a les escoles i a les famílies amb accions de sensibilització i educació adaptades així com diferents projectes de col·laboració.

insta_1.png
insta_2.png

Clica a les imatges per saber-ne més.